Little Venice – London

Little Venice, London

The refurbishment of a property based in London’s Little Venice.

Challenge

This refurbishment had vast ceiling heights within the lower ground floor areas which marked the family entertainment areas. This contrasted with the low ceiling heights within the upper floors of the multi-level family home.

Solution

An integrated lighting solution was developed. Lighting features were created within the architecture. In places where pendants were required for a softer more intimate lighting ambiance, clusters of glass and crystal spheres were used which gently complimenting the space, while still keeping it open and uncluttered.

Practice

Tanya was responsible for the lighting design of the featured project while director of GIA Lighting

Client:

Private

Architect:

Jim Knott

Year:

2008 – 2009

Country:

London, UK